L’espai

El Centre d’Investigació Escènica (C.IN.E.) es troba al centre del poble de Sineu, a l’espai que ocupava l’antic cinema, construït durant la Segona República i que va patir un incendi durant la dècada dels 90.  Actualment hi ha construïts 331 metres quadrats en total.

L’espai està dividit en tres plantes i soterrani. A la planta principal es troba la SALA GRAN, una sala polifuncional diàfana de 16 metres de profunditat per 13,5 d’amplada. En el seu punt més alt té 10,5 metres d’alçada. Gràcies a les seves característiques, permet desenvolupar-hi projectes que exploren i experimenten amb nous llenguatges escènics, espectacles de circ, dansa, teatre visual o gestual, etc. A l’entrada, també hi ha un hall i un bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

centre d'investigació escènica sineu

També hi trobam una segona sala de creació, la SALA CALDERA, perfecta per acollir residències de petit format, tallers, col·loquis. És una sala allargada i diàfana, amb unes dimensions de 13 x 4,43 m i 2,80 m. d’alt, terra de rajola i conserva alguns dels elements de l’antic cinema, entre ells l’antiga caldera que escalfava el cine fins als anys 70. També es poden veure les restes d’una paret corresponent a la cuina del bar del cinema.

sala petit format centre d'investigació escènica sineu

A la segona planta hi ha les oficines d’administració del centre i de la productora Res de Res i En Blanc, de la qual formen part les companyies Res de Res i En Blanc, residents permanents al centre. A la tercera planta ben aviat hi haurà un petit apartament per acollir les companyies residents.

camerinos centre d'investigació escènica sineu

Al soterrani hi ha els banys del públic, el camerino, habilitat amb bany i dutxa, magatzem i espai de taller.

L’espai està disponible per a ser llogat per fotògrafs, agències de publicitat i agències organitzadores d’esdeveniments. Consulteu-ne els detalls aquí.