C.IN.E. SINEU

creació, internacionalització, xarxes i investigació en arts escèniques

OBERTA LA CONVOCATÒRIA de residències 2020!

Fins al 5 d'abril està oberta la convocatòria de residències 2020 al C.IN.E. Enguany s'ofereixen:

  • Residències generals
  • Residències amb el suport del Teatre Principal de Palma


com va anar el ciclop 2019?

Us ho contam en números...

  • 80% d’espectacles amb entrades esgotades
  • 90% d’ocupació a la resta d’espectacles
  • + de 30 aparicions a mitjans de comunicació
  • 25.716 d’abast total en xarxes socials
  • I un vídeo resum que podeu veure (i compartir)...


una vintena de Professionals de les arts escèniques participaren a la 'CAPACITY BUILDING WEEK' del c.In.e.

Del 9 al 13 d'abril, el C.IN.E. acollí la Capacity Building Week, un programa de capacitació professional per als artistes seleccionats el 2019 en el marc del projecte d'intercanvi de residències entre illes europees Island Connect.

Les jornades van ser coorganitzades per l'Institut d'Estudis Baleàrics, el Teatre Principal de Palma i els socis del projecte: BIRCA (Dinamarca) i l'Associació Domino (Croàcia) i el C.IN.E., i comptaren amb la col·laboració del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, així com de la Danish Arts Foundation, Fund for Others i l'Irish Arts Council.

atirofijo circ, COMPANYIA BALEAR SELECCIONADA PER A 'CIRC AU CARRÉ'

La companyia balear Atirofijo Circ, formada per Maripaz Arango i Guillem Vizcaíno, ha estat seleccionada per formar part del programa de formació i residències Circ Au Carré,

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Euroregió Pirineus Mediterrània 2018, és un projecte de residències encreuades i tallers professionals que compartirem durant el 2019/20 amb La Central del Circ​, líders del projecte, i els socis occitans La Grainerie​ (Toulouse) i La Verrerie​ (Alès).INTERNACIONALITZACIÓ

Gràcies al suport de diverses entitats locals i regionals, com ara l'Institut Ramon Llull (IRL) o l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), el C.IN.E. té en marxa un programa d'internacionalització, que ens permet teixir xarxes amb centres de creació del món i facilitar a les companyies balears conèixer altres mercats i desenvolupar projectes a l'exterior.


Imatge: Jym Daly - IACC

DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I FORMACIÓ

El C.IN.E. és un espai on els artistes no només troben un laboratori d'idees, sinó també recursos per empènyer els seus projectes cap a la professionalització.

Al llarg de l'any, organitzam i acollim cursos i formacions de capacitació i desenvolupament professional, tant pel que fa al vessant artístic com el de la gestió, comunicació, internacionalització i d'altres aspectes relacionats amb la professió.

DÓNA'NS SUPORT!

Per continuar existint, el C.IN.E. necessita el teu suport. Si ets una entitat, empresa o marca que vol donar-nos suport i construir un pilar per al desenvolupament dels artistes balears, contacta amb nosaltres!

Et podem oferir molt més del que esperes.

E-mail: info@cinesineu.com

festival de teatre visual de sineu, ciclop

El C.IN.E. és la seu principal del Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop, esdeviment que l'associació coorganitza juntament amb l'Ajuntament de Sineu i el Circ Bover.

Cada any, durant tres dies a mitjans del mes de setembre, Sineu és destí preferent per al teatre sense text, circ, dansa, i també per a l'escena participativa i social.

Més informació al web www.ciclopfestival.com