C.IN.E. SINEU

creació, internacionalització, xarxes i investigació en arts escèniques

obrim campanya de crowdfunding!

Coincidint amb el nostre cinquè aniversari, engegam una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Goteo.org per millorar les nostres instal·lacions. Els beneficis seran destinats a mantenir les despeses estructurals del C.IN.E., un impressionant edifici construït durant la Segona República, el cinema del poble durant més de 50 anys, que es trobava en un estat lamentable quan la productora Res de Res i En Blanc, impulsada per Biel Jordà i Marta Barceló, el va adquirir el 2008 per convertir-lo en un centre de creació.

Esperam que, amb el vostre suport, puguem seguir endavant amb la nostra ferma aposta per les arts escèniques.

#impulsemelcine

companyies c.in.e. / teatre principal 2021

Les companyies seleccionades han estat:


PROGRAMA ISLAND CONNECT 2021 EN MARXA!

8 són les companyies balears i internacionals que hi formen part enguany, entre les quals hi ha dues agrupacions mallorquines:

El mes de març completen un programa de capacitació professional i a partir del maig s'enceten les residències. Stay tuned!


atirofijo circ, COMPANYIA BALEAR SELECCIONADA PER A 'CIRC AU CARRÉ'

La companyia balear Atirofijo Circ, formada per Maripaz Arango i Guillem Vizcaíno, ha estat seleccionada per formar part del programa de formació i residències Circ Au Carré,

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Euroregió Pirineus Mediterrània 2018, és un projecte de residències encreuades i tallers professionals que compartirem durant el 2019/20 amb La Central del Circ​, líders del projecte, i els socis occitans La Grainerie​ (Toulouse) i La Verrerie​ (Alès).

A partir de la tardor de 2020 es reprendran les activitats d'aquesta xarxa, adaptada a les noves normatives per mor del COVID-19.


INTERNACIONALITZACIÓ

Gràcies al suport de diverses entitats locals i regionals, com ara l'Institut Ramon Llull (IRL) o l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), el C.IN.E. té en marxa un programa d'internacionalització, que ens permet teixir xarxes amb centres de creació del món i facilitar a les companyies balears conèixer altres mercats i desenvolupar projectes a l'exterior.


Imatge: Jym Daly - IACC

DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I FORMACIÓ

El C.IN.E. és un espai on els artistes no només troben un laboratori d'idees, sinó també recursos per empènyer els seus projectes cap a la professionalització.


DoNA'NS SUPORT!

Per continuar existint, el C.IN.E. necessita el teu suport. Si ets una entitat, empresa o marca que vol donar-nos suport i construir un pilar per al desenvolupament dels artistes balears, consulta el crowdfunding que tenim en marxa i dona'ns suport.festival de teatre visual de sineu, ciclop

El C.IN.E. és la seu principal del Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop, esdeviment que l'associació coorganitza juntament amb l'Ajuntament de Sineu i el Circ Bover.

Cada any, durant tres dies a mitjans del mes de setembre, Sineu és destí preferent per al teatre sense text, circ, dansa, i també per a l'escena participativa i social.

Més informació al web www.ciclopfestival.com

QUI ENS DONA SUPORT?