Island Connect

El C.IN.E. neix amb una clara aposta per la internacionalització, la interacció amb altres països i per posar en relleu el nom de les Balears com a lloc generador de cultura i de creació artística, així com d'exercir de pont entre creadors locals, creadors forans, població local i agents culturals, amb la intenció de transcendir la insularitat i de projectar un context de trobada, experimentació, intercanvi crític i acció.

Dins aquest marc, el 2019 va cofundar la xarxa ISLAND CONNECT, formada actualment per cinc centres de creació d’arts escèniques situats o vinculats a illes de diferents països.

El projecte ISLAND CONNECT ha estat seleccionat com a projecte d’EUROPA CREATIVA 2020/2022, i els socis actuals són:

El projecte dona suport als artistes en el seu desenvolupament professional i personal oferint-los, per una banda, un espai i un context on puguin fer recerca, experimentació i difusió a través de residències artístiques i participació en festivals propis, i per l’altra, unes eines que puguin enriquir la seva formació artística i tècnica mitjançant els Springlab, uns laboratoris impartits per professionals internacionalment avalats.


PROGRAMA ISLAND CONNECT 2023-2026 EN MARXA

El nostre programa Island Connect 2023-2026 ja està en marxa!

Island Connect està de tornada! La xarxa s'ha ampliat i també ha rebut una subvenció de mitjana escala de Creative Europe i ara inicia la segona ronda del projecte, Island Connect II.

Els membres actuals de la xarxa són Croàcia, Dinamarca, França, Irlanda, Itàlia, Mallorca i Tenerife.

Atents a les actualitzacions!


Trobareu més informació sobre Island Connect al lloc web del projecte.