qui som

Biel Jordà

Codirector artístic

Director i dramaturg, exartista de circ, és el codirector del C.IN.E. i del Festival Ciclop.

Llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona en Direcció i Dramatúrgia, i BTEC in Performing Arts per l’escola The Circus Space de Londres. Cofundador de la productora d'espectacles Res de Res i En Blanc, una de les productores amb més projecció internacional de les Illes Balears, amb qui ha dirigit o codirigit, entre d’altres, Ícars, Mara, Tempo, Setembre, Sine Terra, Pontes i Fuga. També El ball de les Balenes (Premi Textos teatrals Teatre Principal de Palma), Mira'm, La Capsa de mu, Maria? i Fuga.

També ha dirigit espectacles per a les companyies TIC teatre, Produccions del Mar, Discussions productives i NUC, entre d'altres.

Ha realitzat el postgrau en Gestió Escènica organitzat per l’Escola d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), on és el cap d'estudis.

NEUS RIBAS 

Gestora de projectes

Gestora cultural i traductora, és la responsable de projectes del C.IN.E. i cap de producció del Festival Ciclop

És llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra i té un postgrau en gestió d’esdeveniments per la UOC. Després de 10 anys treballant a Barcelona en l’àmbit de la traducció, on es va especialitzar en projectes culturals, entre el 2010 i el 2020 va treballar en l’àmbit de la gestió cultural pública, concretament en projecció exterior de la cultura, on va desenvolupar projectes de diferents disciplines artístiques: cicle Be Balears a Nova York (2010), organització de les activitats paral·leles del XIV Campus de la Llengua Catalana (2012), coordinació de les mostres Sea Arts (2013) i Sea Music (2014) i Fira B! (2015-2019), entre d’altres.

Des del 2021 inicia trajectòria com a freelance. Com a gestora cultural, és la productora de Suralita – centre de creació per a la música i les arts sonores– i dels espectacles BRAVURA i ZOOM, de Cia Moviments, i La nit just abans dels boscos, de Cia Pau Pascual. 

Marta Barceló

Codirectora artística

Escriptora i dramaturga, actriu i extrapezista, és la codirectora del C.IN.E. i del Festival Ciclop.

Llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en Interpretació, i BTEC in performing Arts per l’escola The Circus Space, a Londres. Cofundadora de la productora d’espectacles Res de Res i En Blanc, S.L., ha participat en la creació i codirecció de la majoria dels seus espectacles, entre ells Ícars, Mara, Tempo, (remor) —Total Theatre Award al Fringe de Edimburg—, Laberint o Fuga, amb els quals ha viatjat per tot el món. És autora dels espectacles Maria?, i coautora de La capsa de mu

Ha guanyat diversos premis de dramatúrgia al llarg de la seva carrera, entre els quals II Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears amb Abans que arribi l'alemany , el V Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic (Buenos Aires) amb Tocar mare —ambdós el 2018—, i el XV Premi de Teatre Palanca i Roca el 2020, amb Anar a Saturn i tornar

Ha treballat també amb altres companyies, com Instan Cia, T-Shock Cultura Emocional o Centre Dramàtic del Vallès.

On som

El C.IN.E es troba a:

C/ Son Torrens, 9

07510 Sineu

Mallorca

(Illes Balears)