qui som

Marta Barceló

Codirectora artística

Llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en Interpretació, i BTEC in performing Arts per l’escola The Circus Space, a Londres. Cofundadora de la productora d’espectacles Res de Res i En Blanc, S.L., ha participat en la creació i codirecció de la majoria dels seus espectacles, entre ells Ícars, Mara, Tempo, (remor) —Total Theatre Award al Fringe de Edimburg—, Laberint o Fuga, amb els quals ha viatjat per tot el món. És autora dels espectacles Maria?, i coautora de La capsa de mu.

El 2018 va guanyar el II Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears amb Abans que arribi l'alemany i el IV Torneig de Dramatúrgia de Catalunya i el V Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic amb Tocar mare.

Ha treballat també amb d'altres companyies, com Instan Cia, T-Shock Cultura Emocional, Centre Dramàtic del Vallès o Teatre de Què.


Biel Jordà

Codirector artístic

Llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona en Direcció i Dramatúrgia, i BTEC in Performing Arts per l’escola The Circus Space de Londres. Cofundador de la productora d'espectacles Res de Res i En Blanc, una de les productores amb més projecció internacional de les Illes Balears, amb qui ha dirigit o codirigit, entre d’altres, Ícars, Mara, Tempo, Setembre, Sine Terra, Pontes i Fuga. També El ball de les Balenes (Premi Textos teatrals Teatre Principal de Palma), Mira'm, La Capsa de mu, Maria? i Fuga.

També ha dirigit espectacles per a les companyies TIC teatre, Produccions del Mar, Discussions productives i NUC, entre d'altres.

Ha realitzat el postgrau en Gestió Escènica organitzat per l’Escola d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), on ha dirigit el Departament d'Interpretació, matèria de què actualment n'és professor.

Estela Morón

Gestora i responsable de Comunicació

Gestora cultural i periodista, és llicenciada en Periodisme + Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona. Sempre relacionada amb projectes que hibriden la comunicació i la cultura, va passar set anys com a coordinadora del Departament de Comunicació a a Casa Àsia (Barcelona).

Un cop a Mallorca, va passar de l'off a l'online cofundant l'agència de comunicació Esfera Comunicación. Després d'un temps com a freelance, es va submergir de ple en les aigües de les arts escèniques i el circ.

El 2015 es va comprometre amb el projecte de recuperació de l'antic cinema històric de Sineu per acollir el C.IN.E. Actualment hi coordina diferents programes, juntament amb els codirectors, i n'és responsable de Comunicació. També forma part de l'equip dels festivals Ciclop i Circaire.

On som

El C.IN.E es troba a:

C/ Son Torrens, 9

07510 Sineu

Mallorca

(Illes Balears)